Комуникация. Умения за презентиране по време на интервю

108,00 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Начало: 26 и 27 януари 2023 година

Занятия: 10.00 ч до 14.30 ч

Почивка: от 12.15 до 13.00 ч

Място на провеждане: виртуална класна стая

Хорариум: 10 уч часа

 Модул 1 - 5 уч часа

Процесът на общуване се оценява с помощта на различни критерии. Един от тях може да бъде ефективността на общуването, друг – степента на задоволяване на потребността от изразяване на мисли и т.н.

Може да се приеме, че мярка за ефективността на общуването е степента на съответствие между това, което единият от партньорите в процеса на комуникиране иска да съобщи на другия, и това, което другият е разбрал.

Умението да комуникираме ефективно означава, че ние самите сме продуктивни и наясно със собствените си мисли и цели. Подаваме ясни сигнали и недопускаме двусмислие във възприятието.

Способността да презентираме завладяващо и коректно идеи, цели, задачи увлича аудиторията и повишава степента на доверие и ангажираност.

Модул 2 - 5 уч часа

Ефективно да участваме в комуникация и да презентираме себе си по адекватен начин е едно от очакванията към нас по време на интервю.

Включването в обучението ще ви помогне да разбирате основните принципи за ефективната комуникация. Да осъзнавате факторите, допринасящи за грешки в ефективното общуване. Да давате и изисквате продуктивна обратна връзка. Да поставяте ясни и недвусмислени сигнали в комуникационния процес. Да познавате различните видове комуникация и силните им страни.

Да се презентирате по подходящ начин и да бъдете полезни на самите себе си при участие в различните видове интервюиране.

 

Успешно преминалите през обучението ще получат сертификат.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!